Afgelopen zaterdag mocht ik mezelf de winnaar noemen van de talentenjacht “Meet the Pro’s”!

Een onwijs spannende finale en een geweldige ervaring rijker. Een professionele jury met o.a.: Dave Heijnerman, Eric van Tijn, Speer Stok en Martin Mol zorgde voor mooie opbouwende kritiek waar ik zeker mee aan de slag ga.

Wat een avond en wat een overweldigende reacties! Ik ben in mijn leven nog nooit zo nerveus geweest als voor de finale van afgelopen zaterdag! Ik had een doel en een eindpunt voor ogen, daar wilde ik alles aan doen en hoe mooi is het als je je doel behaalt, ik kan niet anders zeggen dan dat het fantastisch voelt.
Veel goede kandidaten gehoord en gezien en dan toch winnen! Een stapje verder. Vooral ontzettend klaar voor een stapje verder en heel veel zin om nu verder te gaan en kijken waar deze reis me heen brengt. Ik ben er klaar voor! Bedankt voor alle lieve en vele reacties.

Blijf me volgen via social media en de website!

Share This